Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Çapacı, AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Programına katıldı

Çapacı, AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Programına katıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, kongreleri tamamlanan ilçelerin gençlik kolları için Teşkilat Eğitim Programı düzenledi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, kongreleri tamamlanan ilçelerin gençlik kolları için Teşkilat Eğitim Programı düzenledi.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, AK Parti Balıkesir İlçelerinin gençlik kolları başkanları ile birlikte, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat İçi Eğitim Programına katıldı.
Bir yandan İlçe Gençlik Kolları kongreleri devam ederken, kongresi tamamlanan ilçe gençlik kolları başkanları teşkilat içi eğitim için Genel Merkeze davet edildi. 81 ilden kongreleri tamamlanmış ilçelerden yaklaşık 500’e yakın İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının katıldığı eğitime ilgi büyüktü.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, salonun yoğun ilgisiyle başladığı konuşmasında, öncelikle kongrelerini tamamlayan ve göreve başlayan İlçe başkanlarını ve yönetimlerini tebrik ederek başarılar diledi. 

Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın, yolunuz açık olsun diyerek konuşmasına devam eden Boynukalın, “Partimizin dürüst, dinamik, ilkeli kadroları ve ülkemizin ufkunu açan bir siyasal perspektifle Türkiye’yi layık olduğu aydınlığa kavuşturmaktadır. Partimiz geleneğin ve geçmişin birikimiyle, ülkemizin sorunlarına dünya gerçekleriyle paralel biçimde özgün ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiştir. Zorlaştıran değil kolaylaştıran, bölen değil birleştiren, iten değil kucaklayan, haklı zayıfları haksız güçlülere karşı koruyan bir anlayışa sahibiz.” dedi.
Habil’le Kabil arasındaki kavgada Habil’in yanında olduklarını kaydeden Boynukalın, firavunlarının karşısında da Hazreti Musa olacaklarına vurgu yaptı.
AK Parti Batman Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, gençlik kollarına koordinatörlük konularında bilgi verdi.
Eğitim programı dahilinde, AK Parti İzmir Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Nesrin Ulema teşkilat çalışmaları hakkında sunum yaptı.
Kongresi tamamlanan ilçe gençlik kolları başkanlarına verilen teşkilat İçi eğitimine katılarak seminer veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’da ilçe gençlik kolları başkanlarına hitap etti.
Konuşmasında adım atmadıkları hiçbir il ve ilçe bulunmadığının altını çizen Davutoğlu, AK Partinin Türkiye’nin her yerine ayak basan siyasi parti olduğuna değindi. Davutoğlu’nun üniversite hocası olması nedeniyle devam eden teşkilat eğitiminin sohbet havasında geçmesi dikkat çekti.
Eğitim programı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun konuşmalarıyla sona erdi.
Teşkilat Eğitimi sona erdikten sonra Erdek’e dönen AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, yaptığı açıklamada bu tip eğitimlerin çok faydalı olduğunu belirtip, edindiği bilgileri yönetiminde yer alan kadrolarla paylaşarak Haziran ayı seçimlerinde çok iyi bir sonuç alarak AK Parti iktidarının hizmet akışının daha hızlı bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı