Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Canım Annem? konulu Resim Yarışması ödülleri verildi

?Canım Annem? konulu Resim Yarışması ödülleri verildi

Bandırma ilçesinde ?Canım Annem? konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Anneler Günü nedeniyle ilk ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ?Canım Annem? konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Cumhuriyet Meydanı´nda Ramazan Eğlenceleri programları arasında düzenlenen ödül törenine, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Halit Sezgin, BTB Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Genel Sekreter Ertunç İşbay, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buket Boyacı ve üyeler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ödül töreninde konuşan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, borsanın bölgenin ekonomik hayatına yön veren kurumlardan biri olmasının yanında, yaptığı sosyal faaliyetler ve projelerle de ilçeye hizmet verdiğini söyledi.
İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ?Canım Annem? konulu Resim Yarışması´nda 4 kategoride ilk üçe giren öğrenciler ile mansiyon alanların ödül almayı hak ettiklerini belirten Sezgin ?Bu özel ve anlamlı günde anneleri için yaptıkları birbirinden güzel resimleri bizlere gönderen tüm öğrencilerimize ve onları bu yarışmaya teşvik eden çok değerli öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ederiz. Her etkinliğimizde bizlere destek olan Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, derecelerin belirlenmesinde bizlere yol gösteren çok kıymetli komisyon üyelerimize ve çalışkan Kadın Girişimcilerimize de huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek isterim.? dedi.
Konuşmanın ardından, yarışmaya katılan 40 öğrenciden dereceye giren 20 öğrenciye ödülleri dağıtıldı.

Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli