Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CANBEY´E AKTİF GÖREV

CANBEY´E AKTİF GÖREV

Canbey, Tanıtım ve Medya başkan yardımcısı olarak atandı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey AK Parti Tanıtım ve Medya başkan yardımcısı olarak atandı.
MEDYADA TECRÜBE SAHİBİ
Medya ve İletişim alanında tecrübeli bir isim olan ve 24 Haziran seçimlerinde milletin gönlünde taht kurarak Meclise giren Balıkesir´in Canbeyi´ne uzman olduğu alanda bir görev verildi.
Hem saha hem de akademik tecrübesi bulunan Millletvekili Canbey bürokraside bu alanda uzun yıllar çalışmış bir isim. Medya alanında çesitli konferanslar ve Tv- Radyo programlarına konuk olan Dr. Canbey bu görev için isabetli bir seçim olarak değerlendirildi.
GÖREV ADAMI
TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi olan Canbey´e partisince de Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığına görevi verildi.
KIRGIZİSTAN´DA GÖREVDEYDİ
Türk Dili Konuşan Ülkeler (TURKPA) adına TBMM´yi temsilen Kırgızistan´da bulunan Milletvekili Canbey yeni görevi için teşekkür mesajı yayımladı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Canbey mesajında "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal Bey´in teveccühüyle Tanıtım-Medya Başkan yardımcılığı görevi tarafımıza tevdi edildi. Şahsıma gösterilen güvene müteşekkirim" dedi.
BALIKESİR´DEN İKİ VEKİLE GÖREV
Hatırlanacağı üzere AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı da Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşler Başkan yardımcılığına getirilmişti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: CANBEY AKTİF GÖREV
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli