Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Canbey´den Gençlere Çağrı

Canbey´den Gençlere Çağrı

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, seçim çalışmaları sırasında bir araya geldiği gençlere partisinin sunacağı imkanları anlatarak, 1 Kasım seçimlerinde bizim yanımızda olun mesajını verdi

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, seçim çalışmaları sırasında bir araya geldiği gençlere partisinin sunacağı imkanları anlatarak, 1 Kasım seçimlerinde bizim yanımızda olun mesajını verdi
GENÇ SEÇMENLERE MESAJ
AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, genç seçmenlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük ilgi göstediği Canbey, her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye özen gösteriyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerde genç-yaşlı, kadın-erkek demeden her kesimle kucaklaşan ve onlara partisini ve çalışmaları anlatarak 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen Canbey, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun açıkladığı seçim beyannamemizde gençlerimiz için de müjdeler var" dedi.
İŞ KURMA İMKANI
Gençlerle sıcak bir diyalog kuran ve onlarla sohbet eden Canbey, gençlere birçok fırsat sunduklarını belirterek, buların arasında seçilme yaşının 18´e düşürülmesinden tutun da, sınırsız ücretsiz imkanı, kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar destek sunma imkanı getiriyoruz diyerek şöyle konuştu: "Bu destek karşılıksız olacak. Eğer bu destek yetersiz geliyorsa 100 bin liraya kadar faizsiz kredi verilecek. Gençlerimizin kullanacakları 100 bin lira kredi için yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlanacağı gibi yeni iş kuran gençlere 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacak.İlk kez iş bulan her gencin maaşının 1 yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlanacak, böylece hem işçi hem de işverene destek sağlanmış olacak."
BU FIRSATLAR GENÇLER İÇİN
Canbey gençlerle ilgili olarak beyannamee yer verilenler arasında, "Lise mezunu gençlerimizin 2 yıl boyunca genel sağlık sigortaları karşılacancak. GeçDes diye bir birim oluşturuluyor.Kısa film, ilk film, dergi, sportif faaliyetlerine karşılıksız destek verilecek.Evlenmek isteyenlere çeyiz hesabı çalışması gündemde.Çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20´si oranında devlet destek verecek" gibi madelein yer adığını haırlatarak tüm genç seçmenlerin iyi bir gelecek için onları düşünen iktidarın yanında olması gerektiği çağrısında bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey Gençlere Çağrı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı