Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CANBEY´DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

CANBEY´DEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

?Basın olmazsa olmazımız?

Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ?Basın olmazsa olmazımız? dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde üstlendiği görev nedeniyle 24 Temmuz´un daha bir anlam kazandığını ifade eden Canbey, ?Basının darbenin önlenmesinde üstlendiği rol medyanın gücünü ve medyaya olan ihtiyacı bir kez daha ortaya koymuştur. Medya sayesinde halk haber ve bilgi sahibi olmuş, vatanına sahip çıkmak için meydanlara koşmuştur. Milli ve yerli bir bakış açısına sahip ülkesini ve vatanını önceleyen ancak özgürlüklerden de taviz vermeyen bir basın anlayışı ülkemiz ve milletimiz için önemlidir? dedi.

Basın mensuplarının zor koşullar altında çalıştığını kaydeden Canbey, ?Gazetecilik zor ve meşakkatli bir meslek. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan basın çalışanlarının daha iyi koşullarda ve şartlarda çalışmasının sağlanması gerekiyor? diye konuştu.

Canbey şöyle konuştu: ?Milletin hür sesi olan basın ile her şart ve koşulda görevini yapan medya çalışanları bir kez daha basının olmazsa olmaz olduğunu ortaya koymuştur. Bu vesileyle Basın şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, meslektaşlarımızın Basın Bayramını kutluyorum.?

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli