Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Canbey, vakti AK Parti vakti olarak niteledi

Canbey, vakti AK Parti vakti olarak niteledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey, Edremit´te AK Parti rüzgarı estirdi.

Gittiği her yerde gönüllere dokunan Canbey, seçim çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Partisinin teşkilat mensupları ile birlikte Edremit sokaklarında esnaf ziyareti yapan ve halkla selamlaşan Canbey´e Edremit´te vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Sanayi esnafınıda ziyaret eden Canbey, buradaki vatandaşlardan Milli ve güçlü Türkiye için 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Edremitlilerden Cumhurbaşkanına ve partilerine sahip çıkmalarını isteyen Canbey ?Desteklerinizle durmak yok yola devam? dedi.
Gün içinde bir araya geldiği Edremit´lilerle kucaklaşan Canbey, iftarı ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Burhaniye´de gerçekleştirdiği programa katılan vatandaşlarla birlikte açtı. İftardan sonra yeniden Edremit´e dönen AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, Gümrük Mahallesinde kahvehane kahvehane dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.
Bir araya geldiği seçmenlere Balıkesir´in hizmetkarı olacağız sözü veren Canbey, ?Vakit yeni ve güçlü Türkiye için, gönüllerin milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan´a destek vaktidir. Vakit Balıkesir vakti; vakit Edremit vakti, 24 Haziran için kararınız da inşallah AK Parti olacaktır? diyerek sözlerini sürdürdü.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu