Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Canbey, karış karış geziyor

Canbey, karış karış geziyor

Edremit Devlet Hastanesi 300 yatağa çıkarıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit´e yapılacak devlet hastanenin yatak kapasitesinin 200 yataktan 300 yatağa çıkarıldığını açıkladı.
Milletvekili Canbey, Balıkesir ziyaretine 11 Kasım Pazar günü Burhaniye ilçesi ile başladı.
Önce partisinin İlçe teşkilatında yerel seçimlerle ilgili düzenlenen toplantıya katılan Caybey, daha sonra Burhaniye Arena´da Deveciler Derneği´nin düzenlediği deve havut giydirme hayrına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Canbey, hayrın ardından 5 Kasım günü hizmete açılan Burhaniye Devlet Hastanesi´ne geçerek hastanede incelemelerde bulunup hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastane ziyareti sonrası Burhaniye Savaş Zeytinyağı Fabrikası´nı ziyaret ederek zeytinyağı yapım sürecini inceleyen Canbey, ?Bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından biri olan zeytinimizin işlem süreçlerini inceleme imkanı bulduğumuz fabrika ziyaretinde, yağın tadına bakma fırsatı da bulmuş olduk. Üreticilerimizin her daim yanında olduğumuzu ve devletimizin tüm imkanlarıyla çiftçimize desteklerinin en üst düzeyde devam edeceğini belirtmek isterim.? diye konuştu.
Burhaniye ziyaretinin ardından Edremit´e giden Canbey, ilçeye kazandırılacak Devlet Hastanesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaların son noktada olduğunu belirterek, hastanenin yapım süreciyle alakalı problem olmadığını ve Edremit´e bu yatırımın kazandırılacağını kaydetti.
Canbey, Edremit´e yapılacak hastane hakkında şu bilgileri verdi: ?200 yataklı olarak planlanan hastanemiz yaptığımız çalışmalar sonucunda bölgemizin potansiyeli, yazın gerçekleşen nüfus artışı gibi konular dikkate alınarak 300 yataklıya çıkarılmıştır. Edremit 300 yataklı, donanımlı ve bölgeye değer katacak hastaneye kavuşacaktır. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Canbey karış karış geziyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli