Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Canbaz ve Karakuş esnaf başkanlarını ağırladı

Canbaz ve Karakuş esnaf başkanlarını ağırladı

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz ile Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, Balıkesir ve Bandırmanın esnaf odaları başkanlarını misafir etti.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz ile Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, Balıkesir ve Bandırma`nın esnaf odaları başkanlarını misafir etti.
Başkanların Erdek ziyareti verilen iftar yemeği ile başladı. İftardan sonra İlçenin güzide bölgesi çay bahçelerine geçen oda başkanları İşletmeciliğini Adnan Canbaz`ın yaptığı Zeytin Aile Çay Bahçesinde samimi bir ortamda çaylarını yudumlarken, esnafın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Erdek`te gerçekleşen toplantıda; Balıkesir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamüller İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Niyazi Tunç, Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Balıkesir Tuhafiyeciler Odası İsa Erol, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, Bandırma Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Veli Emir, Bandırma Lokantacılar Odası Başkanı Levent Gürer, Bandırma Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Şener ile Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ender Demirkaya yer aldı.  
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false