Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Canbaz: gerçek Beşiktaşlı olamazlar

Canbaz: gerçek Beşiktaşlı olamazlar

Erdek Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Mahmut Canbaz, kendisine ait işyerinde düzenlediği basın toplantısında , Spor Toto Süper Ligdeki Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Erdek Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Mahmut Canbaz, kendisine ait işyerinde düzenlediği basın toplantısında , Spor Toto Süper Lig`deki Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar sonrasında taraftar dernekleri olarak üzüntü duyduklarını dile getiren Canbaz, gerçek Beşiktaş taraftarlarının bütün olumsuzlara rağmen kulübüne zarar verecek davranışların içerisinde olmayacağını söyledi.
Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisine Bandırma ve Erdek taraftarlar derneği olarak 5 otobüs taraftarla gittiklerini açıklayan Canbaz, "Bizler Dernekler olarak takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Ancak yapmış oldukları sorumsuz davranışlarıyla takımıza zarar veren bu şahışları dışlayacağız. Bundan sonraki tüm maçlarda bu tarz olaylara sebebiyet vermemek için bilinçli taraftarlığımızı takımımızın maçlarına gitmeye davet ediyoruz"dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı