Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Canbaz, esnafı hijyen eğitimine davet etti

Canbaz, esnafı hijyen eğitimine davet etti

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Hijyen Eğitimi düzenleniyor.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, "Hijyen Eğitimi" düzenleniyor.
5 Temmuz 2013 tarihinde Resmi Gazete`de yayınlanarak yürürlüğe giren Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında esnaf, "Hijyen Eğitimi" seminerine katılmaya davet edildi.            
Başlatacakları Hijyen Eğitimi hakkında bilgi veren Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz "Söz konusu yönetmelik kapsamında; gıda üretim ve perakende işyerleri, İnsani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirising yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları, otel, motel, pansiyon ve misafirhaneleri kapsadığını bildirdi.
Erdek`te bu faaliyet içinde yer alan işyeri sahipleri, işletmecileri ve çalışanlarının en kısa sürede Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası`na başvurmalarını isteyen Canbaz, Hijyen Eğitimi seminerine katılanlara Hijyen Eğitimi Belgesi sertifikası verileceğini verilen bu sertifikaların ömür boyu geçerli olacağını açıkladı.
Canbaz, seminere katılmayıp, sertifikası bulunmayan işyeri sahipleri, işletmecileri ve çalışanlarına idari para cezası verileceği uyarısında bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu