Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, yemekli toplantı düzenledi.

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, yemekli toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda, ilçemizin Güneydoğu şehidi er Gürdeniz Erdoğmuş`un babası ile başarı gösteren din görevlilerine, Müftü Bardakçı tarafından teşekkür belgesi sunuldu.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, ilçemiz protokol üyelerinin bir kısmı ve personeli ile bir araya gelen Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, biri Çuğra Bölgesi`nde, diğerinin Kanava Bölgesi`nde olmak üzere iki camiye daha ihtiyacı olduğunu bir kez daha duyurdu.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Erdek Müftülüğü`ne bağlı camilere ve kuran kurslarına destek verenlere `Teşekkür Belgesi` verildi.
İçinde bulunduğumuz haftanın Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması nedeniyle, Erdek Müftülüğü`ne bağlı görevli din görevlileri Erdek Müftülüğü`nün organizasyonuyla hafta başında Erdek Öğretmenevi A.S.O. salonunda bir araya geldi.
Hafta başında, öğle sularında düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen konuklara ve din görevlilerine hitaben günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, hayırseverlere ve din görevlilerine teşekkür etti. Hayırseverlerin katkılarının eksikliklerin giderilmesi açısından büyük önemi bulunduğuna dikkati çeken Bardakçı, `Gerçek huzurun bulunduğu camilerimiz ile kuran kurslarımıza hiçbir zaman maddi ve manevi yardımı esirgemeyen hayırseverlere ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum` dedi.
Erdek Mahalle ve köy muhtarları ile Güney Doğu Şehidimiz Şehit Er Gürdeniz Erdoğmuş`un babası Nihat Erdoğmuş`un da davet edildiği törende, konuşmaların ardından Erdoğmuş ailesi ile başarılı din görevlilerine ayrı ayrı teşekkür belgeleri sunulup, birlikte yemek yenildi.
Düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, Erdek Cumhuriyet Başsavcısı Ö. Faruk Yurdagül, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ile Erdek Müftülüğü`ne bağlı din görevlileri katıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli