Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Cami cemaati bu uygulamayı sevdi

Cami cemaati bu uygulamayı sevdi

Yalı Camiine Cuma namazı için giden müminler, Merkez Çarşı Camisinden verilen vaazını canlı olarak izleyebiliyor

Yalı Camiine Cuma namazı için giden müminler, Merkez Çarşı Camisinden verilen vaazını canlı olarak izleyebiliyor
Erdek`te merkez camisi olarak bilinen Çarşı Camii kürsüsünden Vaiz tarafından verilen Cuma Vaazını, İlçemiz Yalı Camiine Cuma Namazı için giden müminler, verilen vaazı buradan naklen canlı olarak seyredebiliyor.
İnternet kanalından faydalanılarak, her hafta Çarşı Camiinde vaiz tarafından verilen vaazı, Yalı Camiine giden müminlerin cami içine kurulan ekrandan izlemelerinden cemaatin çok memnun olduğu gözleniyor.
Cuma vaazını internet aracılığı ile Yalı Camisine taşıdık
İnternetten iletişim ve eğitim aracı olarak faydalanmak istediklerini söyleyen Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, "Erdek Çarşı Camiinden Cuma günleri yapılan vaazı, Yalı Camiine giden müminlerimizin de ses ve görüntü eşliğinde naklen canlı olarak izleyebilmeleri için internetten istifade ediyoruz" dedi.
Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden bu uygulamanın geçen hafta ki Cuma namazı öncesinde teknik bir arızadan dolayı gerçekleştiremediklerini kaydeden Yalçın, ancak bu haftaki Cuma Namazı öncesi, Çarşı Camiinden verilen vaazı, Yalı Camiinde ki cemaatimizin ses ve görüntü eşliğinde canlı olarak cami içine kurulan ekrandan izleyebildiklerini belirtti.
Bu uygulamadan dolayı cemaatten devamlı teşekkür aldıklarını ifade eden Yalçın, Erdek İlçe Müftülüğü olarak ileri ki günlerde çok daha değişik projelere imza atacaklarının altını çizdi.
Haber: K. Deniz Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false