Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Çalışan Eller Gülen Yüzler” Projesi katılımcıları belgelerine kavuştu

 Çalışan Eller Gülen Yüzler” Projesi katılımcıları belgelerine kavuştu

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Çalışan Eller Gülen Yüzler” projesine katılanlara belgeleri Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka'nın katıldığı törenle ver

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Çalışan Eller Gülen Yüzler” projesine katılanlara belgeleri Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka'nın katıldığı törenle verildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Sekretaryalığında, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR), Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında roman vatandaşların iş alanlarına katılımının artması amacıyla gerçekleştirilen Çalışan Eller Gülen Yüzler” projesinde yer alan katılımcılara belgeleri Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle verildi.
Proje kapsamında 17-25 yaş grubu aralığında 25 öğrenciye Katı-Sıvı Yakıt Ateşçiliği ve Cilt Bakım kursu verildi.
Törende bir konuşma yapan Balıkesir Edremit Körfez Roman Derneği Başkanı Oktay Sümertaş Sosyal sorumluluk projeleri bizler için çok önemli, böyle faaliyetlerin artması için elimizden geleni yapacağız. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Cilt bakım kursunu tamamlayan 11 kız öğrenciye kurs katılım belgelerini Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Katı-Sıvı Yakıt Ateşçiliği kursunu tamamlayan 14 erkek öğrenciye ise kurs katılım belgelerini Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka verdi.
Öğrencilere eğitim veren öğretmenlere ise plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç verdi.
Tören, Umut Ateşi projesinde yer alan gençlerin çaldığı parçalar ile coşkulu bir şekilde sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli