Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Çakıl Muhtarı Geçici´den ?Külliye Ziyareti? yorumu

Çakıl Muhtarı Geçici´den ?Külliye Ziyareti? yorumu

Cumhurbaşkanlığı Külliye-sinde 33. kez düzenlenen ve 2017 yılının ilk Muhtarlar Buluşmasının konuklarından biri de Erdek Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici´ydi.

Cumhurbaşkanlığı Külliye-sinde 33. kez düzenlenen ve 2017 yılının ilk Muhtarlar Buluşmasının konuklarından biri de Erdek Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici´ydi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlediği 33. muhtarlar toplantısına katılan Erdek Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici, Cumhurbaşkanı Erdoğan´la bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen, 33. Muhtarlar Toplantısı´nda Adıyaman, Balıkesir, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Elazığ, Hatay, Isparta, Kayseri, Kırklareli, Ordu, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa´dan gelen muhtarlarla bir araya geldi.
Toplantıya katılan Balıkesir´li muhtarlar arasında yer alan Erdek Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nin güzel ve ihtişamlı olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanlığı´nın davetiyle toplantıya gittiğini anlatan Muhtar Mustafa Geçici, "Erdek İlçesi´nden Külliye´ye davet edilen beş muhtardan birisi bendim. Bu davetinden dolayı Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizde davete icabet etmek sünnettir. 2017 yılının ilk Muhtarlar Buluşmasına Adıyaman, Balıkesir, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Elazığ, Hatay, Isparta, Kayseri, Kırklareli, Ordu, Osmaniye, Samsun ve Şanlıurfa´dan gelen muhtarlar katıldı. Cumhurbaşkanımızın külliyede bir konuşması oldu. Gündeme dair konuları ve geçmişte yapılanları ve daha sonra yapılacakları anlattı. Cumhurbaşkanımızın mesajlarını dikkatle dinledik. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi halka açılmış, muhtarlar davet edilmiş bu biz muhtarlar tarafından da çok olumlu karşılandı. Toplantının ardından kış bahçesi adı verilen salonda yemek vardı. Orada ağırlandık fotoğraf çektirdik daha sonra külliyeden ayrıldık. Ben mutluluk duydum ve çok memnun ayrıldım" diyerek sözlerine ekledi. Haber : Mehmet Ertan



Ali ER
9.01.2017 09:10:53
Her dönemin PAŞA´sı,Köyde baban zamanında yaptırılan Atatürk heykelinin kırılan kılıcını Selim Panç´a yaptırmayı biliyorsun da,Anıtkabiri ziyaret etmeyi bilebildin mi!?

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli