Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Çağdaş Şen´den, çağdaş sergi Başkan Mirza: ?Her alanda kendi çocuklarımıza sahip çıkıyoruz?

Çağdaş Şen´den, çağdaş sergi Başkan Mirza: ?Her alanda kendi çocuklarımıza sahip çıkıyoruz?

Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Çağdaş Şen´in fotoğraf sergisi açıldı

Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Çağdaş Şen´in fotoğraf sergisi açıldı. Barış Manço Kültür Merkezi sanat galerisinde, ?Modanın Zirvesindeyiz? ismiyle açılan sergide ilk konuşmayı, Bandırmalı fotoğraf sanatçısı Çağdaş Şen yaptı. Küçük yaşlardan başlayarak fotoğrafla iç içe olduğunu vurgulayan Şen, ?Moda, büyülü bir dünya. İçine girince kayboluyorsun, çünkü sonu yok. Hiç bitmeyen, bitmeyecek bir sektör? dedi. Şen, sergisine desteği nedeniyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, Bandırma´nın, diğer kentlerden farkının, sosyal yaşam, sanat ve kültüre verdiği değer olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:
?Bandırmamızın hemen hemen her alanda yetiştirdiği sanatçıları bulunuyor. Bizim görevimiz de, kendi çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Spor, sanat ve siyasette kendi çocuklarımıza sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Fotoğraf sanatını çok önemsiyorum. Günümüzde herkes, ellerinde cep telefonlarıyla fotoğraf çekiyor ama fotoğraf çeken herkes, fotoğraf sanatçısı olamaz. Fotoğraf sanatçısının, fotoğrafa bakış açısı çok farklıdır.?
Konuşmaların ardından Mirza, fotoğraf sanatçısı Çağdaş Şen´e günün anısına plaket verdi.
Şen, 33 fotoğrafının yer aldığı sergide yer alan 11 yapıtını satarak, gelirini, engelli vatandaşlar için akülü engelli aracı almak için bağışlayacağını belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu