Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehrin yürüttüğü ?Büyük Aile? Projesi Burhaniye´de

Büyükşehrin yürüttüğü ?Büyük Aile? Projesi Burhaniye´de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ?önce insan? sloganıyla koordine ettiği "Büyük Aile" projesinin saha etkinliklerinin ikincisi Burhaniye´de gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ?önce insan? sloganıyla koordine ettiği "Büyük Aile" projesinin saha etkinliklerinin ikincisi Burhaniye´de gerçekleştirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un yer aldığı Reha Yurdakul Kültür Merkezi´ndeki etkinliğe Genel Sekreter Osman Yenidoğan, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, daire başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Balıkesir´de, bütün proje paydaşlarıyla el ele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlatmayı, şehrin en ücra köşelerine kadar, nokta nokta dolaşarak, ulaşılmadık yer, dokunulmadık insan bırakmamayı hedefleyen, Balıkesir bir "Büyük Aile" oluyor projesi, Burhaniye´de büyük bir ilgiyle karşılandı.
Büyükşehir Belediyesi´nce yürütülen proje kapsamında; Burhaniye´deki etkinlikte ücretsiz sağlık taramaları ve halk sağlığının korunmasına ilişkin, bilgilendirici faaliyetler, periyodik eğitimler, kültürel etkinlikler, film gösterimleri, tiyatrolar, eğlenceli yarışmalar, ziyaretler, tatbikatlar, afetlerden korunma yöntemleri, canlandırmalar, atölye çalışmaları, sosyal doku araştırmaları, ev ziyaretleri, ihtiyaç sahiplerine ulaşma etkinlikleri vb. birçok faaliyet yapıldı.
Böylesi kapsamlı bir proje ile Türkiye´de bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu çapta bir projenin Balıkesir´de başlamış olmasının şehrin geleceği açısından çok önemli olduğunu ve her noktası ile halka dönük olduğunu belirtti. Balıkesir´in en ücra köşelerine varıncaya kadar, en ücra köşedeki vatandaşların problemlerine çözüm buluncaya kadar çalışacaklarına söz verdiklerine ifade eden Başkan Uğur, bu sözü Balıkesir bir "Büyük Aile" oluyor projesiyle hayata geçirdiklerini belirtti. Balıkesir bir ?Büyük Aile? oluyor projesiyle birlikte Balıkesir´de kamu yararına hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini, bütüncül bir yaklaşımla, koordinasyon içinde, Balıkesir halkının ayağına götürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Uğur, devlet ile halkı buluşturduklarını, şehrin bütün paydaşlarıyla birlikte el ele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlattıklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli