Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Büyükşehir'den Erdek'e kurtuluş jesti

Büyükşehir

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık: “Kıraç Konserinin sponsoru Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’dir”

Erdek’in kurtuluşun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklere maddi desteği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sağlıyor. 

Erdek Belediyesi Meclis toplantısı sonrası açıklama yapan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 18 Eylül Erdek’in kurtuluşu nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklerin giderlerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin karşıladığını söyledi. 

Erdek’imizin kurtuluşunun kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Kıraç konserinin finansman desteğinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Başkan Karışık, devamında şöyle konuştu: “Kamuoyu tarafından merak edilen bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Bilindiği gibi belediyenin maddi sıkıntıları sürüyor. Personelimizin alacağı hala devam ediyor. Bu durumda Erdek Belediyesi olarak konser düzenleyemeyiz. 18 Eylül Erdek’in kuruluşunda düzenlenecek olan Kıraç konserini ve kutlama giderlerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. Büyükşehir bu konuda  500 bin TL ödenek ayırdı. Sadece Erdek’e değil parti gözetmeksizin her ilçeye aynı hassasiyeti gösterdi.”

Haber:Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir' Erdek' kurtuluş jesti
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı