Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir´den Bandırma´da iftar yemeği

Büyükşehir´den Bandırma´da iftar yemeği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma İlçesi Cumhuriyet Meydanında iftar yemeği verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma İlçesi Cumhuriyet Meydanında iftar yemeği verdi.
İftar Yemeği programına ilgi yoğun olunca çok sayıda vatandaş yer ve yemek bulmakta zorluk yaşadı.
İftar yemeği organizasyonunda meydana gelen sıkıntı ile açıklama yapan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, sıkıntının kaynağını Bandırma Belediyesi olarak açıkladı.
Bandırma Belediyesi´nce Cumhuriyet Meydanın bazı bölümlerine masa kurulmasına izin verilmediğini öne süren Bostancı, ?Yer darlığı sebebiyle malzeme ve yemek taşıyan ikinci TIR´ımızı yarı yoldan geri çevirmek zorunda kaldık. Tüm engellemelere karşın Bandırmalı vatandaşlarımız iftarı bizimle açmak istediler. Bandırma Belediyesi´nin bu anlamsız tutumuna anlam veremiyoruz. Soframıza oturan iftarını bizimle açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ekibi Cumhuriyet Meydanı´nda TIR´ların giriş istikameti ve masa sandalye yerleşim yerleri konusunda kendilerine problem çıkardığını ifade eden Bostancı, ?Bu nedenle iftar saati yaklaşana kadar bazı vatandaşlarımız ayakta kaldı. Bunun tek sorumlusu Bandırma Belediyesi´dir? açıklamasında bulundu.
Yaklaşık 5 binin üzerinde vatandaşın katıldığı iftar yemeğinden sonra sanatçı Bedirhan Gökçe okuduğu şiirleriyle Bandırmalılara güzel bir gece yaşattı.
Saat 21.30´da sahne alan ünlü şair ve şiir yorumcusu, konserinin başında sandalyelerin bir kısmının boş olmasında yakınsa da, okuduğu şiirlerle sandalyeleri bir anda doldurdu.
Gökçe, konserini son yılların en iyi şiiri olan "Sol Yanım Acıyor Anne" eseriyle sonlandırdı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu