Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir yetkilileri Altınoluk Sahil Projesini inceliyor

Büyükşehir yetkilileri Altınoluk Sahil Projesini inceliyor

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Mahallesi'nde yapım aşamasında olan Sahil Dolgu Projesi'ni Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Saka, Projeyi en yararlı hale nasıl getirebiliriz? onun yollarını arıyo

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Mahallesi'nde yapım aşamasında olan Sahil Dolgu Projesi'ni Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Saka, Projeyi en yararlı hale nasıl getirebiliriz? onun yollarını arıyoruz” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık, Balıkesir Su, Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Daire Başkanı Enver Pasin ve DLH Kontrol Mühendisi Müktesim Sevinç ile birlikte Altınoluk Mahallesi Sahil Dolgu Projesi alanında incelemelerde bulundu.
Dolgu projesi alanında ilk olarak yapılan taş duvarların yurttaşların tepkisine neden olması nedeniyle proje alanında yerinde incelemede bulunduklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka,   Bu proje artık Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğuna geçiyor. Ancak biz ilçe belediyesi olarak 6 aylığına geçici olarak yürütüyoruz. Bu nedenle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkililerini davet ederek projeyi yerinde inceleyip, Altınoluk'umuza ve yurttaşlarımızın kullanımına en yararlı hale nasıl getirebilir? onun yollarını birlikte arayacağız” dedi.
Proje alanında işletmesi bulunan turizmciler ve vatandaşlarla da görüşen yetkililer öneri ve şikâyetleri dinlediler.
Başkan Saka, Bu alan Altınoluklular başta olmak üzere yurttaşlarımızın yoğun olarak kullanacakları alanlardan birisi olacak. O nedenle burada yaşayanların ve bu alandan faydalanacak olan tüm yurttaşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu projeyi en yararlı hale getirebilmek için çalışacağız” dedi. Başkan Saka, Balıkesir`den gelerek projeyi yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine de teşekkür etti. 
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli