Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Statüsü siyasileri dolaştırıyor

Büyükşehir Statüsü siyasileri dolaştırıyor

Balıkesirin Mart 2014 tarihinde Büyükşehir olarak seçimlere gireceğinin kesinleşmesiyle ilimiz siyasetçilerinin Balıkesir merkez ve çevrelerdeki ziyaret turlarının her geçen gün arttırmasına neden oluyor.

Balıkesir`in Mart 2014 tarihinde Büyükşehir olarak seçimlere gireceğinin kesinleşmesiyle ilimiz siyasetçilerinin Balıkesir merkez ve çevrelerdeki ziyaret turlarının her geçen gün arttırmasına neden oluyor.
Bölgemizi yoğun dolaşan siyasetçilerden biri de CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş`tü.
Gümüş`ün geçtiğimiz günlerdeki ziyaret noktalarından biri Balıkesir Merkez esnaf ve kahvehaneleriydi.
Balıkesir merkez ziyaretini gerçekleştiren Milletvekili Gümüş, ziyaret ettiği esnafların yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar üzerine görüşlerini açıkladı. 
Esnaf ziyaretlerinin ardından kahvehanelerde halkla buluşan Gümüş, hükümetin yanlış ve başarısız politikalarını tek tek anlattı.
CHP Milletvekili Gümüş, esnaf ve kahvehane ziyaretlerinin ardından Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve İl, ilçe Kadın kollarından oluşan bir heyetle Kabakdere, Cinge Köylerine ve Pamukçu Beldesi`ne ziyaretlerde bulundu.
Kabakdere Köyü`nde bir süre önce trafik kazası geçirip ayağı kesilen bir çocuk ve ailesini ziyaret ederek daha sonra evi yanan bir vatandaş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Gümüş, partililer olarak vatandaşların her zaman yanındayız sözü verdi. 
Daha sonra Pamukçu Beldesi`nde ve Cinge Köyü`nde vatandaşlarla bir araya gelen Gümüş, onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.
Gümüş, pamukçu Beldesi ve Cinge Köyünde tarımın ve hayvancılığın sorunlarını anlattı.
Balıkesir`de tarımın, hükümetin ithalat fabrikaları nedeniyle bitirildiğini, devam eden tarımın sıkıntı içindeki zeytinciler ile artık hayvancılığa yönelik tarım olduğunu bildiren Gümüş, yanlış ithalat ve kredilendirmenin hayvan ithalatıyla uyumsuzluğu nedeniyle hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin büyük sıkıntılar çektiğini ifade ederek gidişat hayvancılıkta çöküşe doğrudur şeklinde konuştu.
"Nasıl bu kadar beceriksiz bir politika uygulanabilir anlayamıyoruz. Her seferinde ithalatçı şirketler kazanırken çiftçimiz zarar ettiriliyor bunda iyi niyet aramıyoruz diyen Gümüş, daha sonra çalışmalarını sürdürmek üzere körfez bölgesine geçti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı