Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir, okul bahçelerini havuza çevirdi

Büyükşehir, okul bahçelerini havuza çevirdi

Çocuklar, Büyükşehir’in havuzlarında yüzme öğreniyor.

Çocuklar, Büyükşehir’in havuzlarında yüzme öğreniyor.    
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde ilçelerde faaliyete alınan havuzlarda çocuklar, hem en iyi şekilde yüzme öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor.  
Spora ve sporcuya oldukça önem veren, şehir genelinde spor yapılabilecek alanları artıran ve her yaşatan insanın spor yapmasına olanak sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda okul bahçelerine yüzme havuzları kurdu. Bugüne kadar binlerce çocuğun yüzme öğrenmesine olanak sağlayan havuzlar, GSB Yaz Spor Okulları kapsamında; Büyükşehir Belediyesi ile tüm ilçelerde uzman eğitmenler gözetiminde çocuklara hizmet veriyor. 
Ücretsiz olarak gerçekleştirilen derslerde çocuklar, yüzmeyi en ince ayrıntısına kadar hijyenik, sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğreniyor. “Okullar tatile çocuklar havuza” sloganıyla hayata geçirilen proje sayesinde çocuklar bir yandan tatillerini verimli bir şekilde geçiriyor diğer yandan da Balıkesir’de yüzme bilmeyen çocuk kalmıyor. Ayrıca havuzlardan tüm ilçelerdeki çocuklar yararlanabiliyor.   Haber Merkezi


 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı