Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesinden Atık Pil eğitimi

Büyükşehir Belediyesinden Atık Pil eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda, okullarda görev yapan öğretmenlere Atık Pil Eğitimi verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda, okullarda görev yapan öğretmenlere Atık Pil Eğitimi verildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yetkilen dirilmiş kuruluş Taşınabilir Atık Piller (TAP) Derneği ile birlikte bir eğitim semineri düzenlendi.
Salih Tozan kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Atık Pil konusundaki eğitim toplantısına öğretmenler katıldı. Balıkesir İlindeki okullarda görev yapan eğitimcilere, "Pillerin tanımı, türleri, kullanımında dikkat edilecek hususlar, atık pillerin toplanması ve imhası" konularında bilgiler verildi, eğitimcilerin dikkatleri çekildi.
Eğitim sırasında pillerin türleri, pillerin içinde bulunan maddeler, pil kullanımına dair hususlar, atık pillerin toplanması ve bertaraf yöntemleri ile ilgili sunum yapıldı. Seminerin sonunda eğitime katılan öğretmenlere broşür, afiş ve masaüstü atık pil toplama kutusu dağıtıldı.
Eğitim toplantısına; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Selim Erbil, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşin Şirvancı, Atık Yönetimi Şube Müdür Vekili Dr. A.Tülay Selici ile mühendisler ve Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli