Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Büyükşehir Başkanı Uğur Marmara'da

Büyükşehir Başkanı Uğur Marmara

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, bir dizi ziyarette bulunmak için helikopterle Avşa Adasına geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, bir dizi ziyarette bulunmak için helikopterle Avşa Adasına geldi.
Avşa'da Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, belediye meclis üyeleri, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, partisinin yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle karşılanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kısa bir süre Avşa'da inceleme yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, daha sonra beraberindeki heyet ile beraber deniz yolu ile Marmara Adasına geçti.
Marmara İlçesi eski Belediye Başkanlarından rahmetli Recep Gülmüş'ün adının verildiği parkın açılışını gerçekleştiren Uğur, yaptığı konuşmada bu ve buna benzer hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi.
Park açılışına açılışına Marmara İlçesi Kaymakamı Yakup Güven ile eski belediye başkanı rahmetli Recep Gülmüş'ün ailesi ile vakandaşlar katıldı.
Park açılışı sonrası, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, beraberinde Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz ve partilileri ile birlikte, Saraylar, Gündoğdu, Çınarlı mahalleleri olmak üzere tüm bölgeyi ziyaret ederek gezdiği bölgeler hakkında brifing aldı.
İftar yemeğine katılması davetine işlerinin yoğunluğunu gösteren Uğur, Marmara'dan Avşa'ya dönerek buradan Balıkesir'e gitmek üzere helikopterle ayrıldı.                                  
  Haber : Sibel Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli