Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Başkanı Uğur Gönen'de

Büyükşehir Başkanı Uğur Gönen

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Gönen'e ziyarette bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Gönen'e ziyarette bulundu.
Gönen belediye Başkanlığı'nı 3. dönem kazanan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı ziyaret eden Uğur, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Gönen'e mahalle olarak bağlanan 89 köy, 1 belde ve ilçe merkezinden toplam 101 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan mahalle muhtarları sorunlarını tek tek Büyükşehir Başkanına aktarma fırsatı buldu.
Muhtarları dikkatle dinleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, büyükşehir statüsüne yeni geçildiğini, bu nedenle ilçelere giderek burada ihtiyaçları ve sorunları tespit ettiklerini söyledi.
Muhtarlar tarafından dile getirilen problemlerin belirlendiğini ve bu doğrultuda çalışmaların yapılacağını belirten Uğur, Sorunlarınızı dinliyoruz ve isteklerinizi de biliyoruz. Sizlere en kısa zamanda hizmetleri getireceğiz. Biz bu hizmetleri getirmek için bu göreve talip olduk ve geldik. Belediye Başkanı Hüseyin Yakar aracılığı ile isteklerinizi yerine getireceğiz. Yenice Yolu da yapılarak yol üzerindeki mahallelerimiz de tozdan kurtulacak” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli