Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Başkanı Topbaş, Sındırgı ve Gömeç stantlarında

Büyükşehir Başkanı Topbaş, Sındırgı ve Gömeç stantlarında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sındırgı ve Gömeç stantlarını ziyaret etti. Topbaş, Sındırgı standında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sındırgı ve Gömeç stantlarını ziyaret etti.
Topbaş, Sındırgı standında
Bu yıl 19. kez düzenlenen, 70 ülke ve 4500’den fazla katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMİTT) 3. gününde Balıkesir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standında yer alan Sındırgı Belediyesi standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. Sındırgının termal turizme açılan kapısı konumunda olan Eman Termal Otelin yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, termal otelin son durumu hakkında bilgi aldı.
Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarın 3. salon 20 numaralı standında ye alan Sındırgı Belediyesi ilk gün çoğunlukla turizm profesyonelleri ile seyahat acenteleri ve tur operatörleri tarafından ziyaret edildi. EMİTT fuarının 3. gününde Sındırgı’ya Eman Termal Tesisi kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. Topbaş Belediye Başkanı Yavaş’a Eman Termal Oteli sordu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Eman Termal Otel hakkında bilgi verdikten sonra Sındırgı halkı adına teşekkür ederek Yağcıbedir Halısı takdim etti.
Topbaş’ın, Sındırgı’ya verdiği destekten yargılandığı ortaya çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş’e Eman Termal Oteli Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç’ın ricasıyla yaptıklarını ama yargılandıklarını ifade etti.
Topbaş, Gömeç standında
Başkan Topbaş daha sonra Gömeç Belediye standını ziyaret etti. Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan Zeytinyağı, Zeytinyağı sabunu ve Zeytin kolonyaları hediye etti. EMİTT fuarında Belediye Başkanları nezdinde temsil eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan tanıtıma ne kadar önem verdiklerini stantlara ziyaret eden misafirlerle sohbet ederek gösterdiler.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli