Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Büyükşehir Başdanışmanı Öztaylan bilgilendirdi

Büyükşehir Başdanışmanı Öztaylan bilgilendirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cemal Öztaylan, Bandırma Santral Kültürel Merkezi’nde düzenlenen bir toplantıyla...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cemal Öztaylan, Bandırma Santral Kültürel Merkezi’nde düzenlenen bir toplantıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden ve yapılacak projelerle ilgili sivil toplum örgütleri ve partilileri bilgilendirdi. 
Açıklamasında CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç’ın dün 1/50000’lik projelerle ilgili basın toplantısını gündeme getiren Öztaylan “CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, Yücel Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde eski Askeri Çamlık’a çökmeye çalıştığını öne sürmüş, bahse konu alan dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından Toplu Konut İdaresine 40 milyon TL bedel ödenerek satın alınmıştır. Büyükşehir Belediyesi kendi mülkiyetindeki yere neden çöksün?” diye sordu. 
Büyükşehir Belediyesi’nin 1/5000’lik imar planlarını hazırlamayarak kendilerini cezalandırıldığını öne süren Panç’ın, Büyükşehir’in bu anlayışını paçaya yapışan çamura benzetmesine de tepki gösteren Öztaylan “Bu tür benzetmeler kendisine yakışmıyor. Benim kalbim çalışmıyorsa Dr.Selim Panç’a giderim. Kalp doktoru kalp yapar, kalp kurmaz. Bu üslup üslup değildir. Kaybeden Bandırma olur” ifadesini kullandı. 
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve ilçe yöneticilerine de sistemde bulunan Öztaylan, muhalefet partilerin ilçe başkan ve yöneticilerinin Büyükşehir Belediyesi’nin projeleriyle ilgili eleştirilerine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve ilçe yöneticilerinin sessiz kalmakla suçlarken, yaklaşan genel seçimler öncesinde vites yükseltmelerini istedi. 
Herhangi bir yere aday olmadığının altını çizen Öztaylan “Allah bana bugüne kadar birçok görevlerde bulunmamı nasip etti. Siyasette baş pehlivanlığa kadar yükseltim. Bundan sonra siyasi hayatımı cazgır olarak sonlandırmak istemiyorum. Cumhurbaşkanı da arasa bir yere aday değilim. Aday olmak isteyen arkadaşlarıma buradan açıkça söylüyorum. Bu toplantının düzenlenmesindeki amaç bir yere aday olduğum için değildir. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim. Yücel Yılmaz vizyonu olan ve desteklenilmesi gereken bir kişidir. Bir sonraki seçimlerde seçilmesi halinde ceketimi alıp işime gideceğim” dedi. 
Öztaylan konuşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından eski Çocuk Sarayı’nın bulunduğu 3,5 dönümlük alan üzerine yapılması planlanan 500 araçlık otopark, yaşam alanı, sahil bandı ve askeri çamlığa yapılacak sosyal yaşam alanları projelerine değindi. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı