Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Voleybol Takımı Yeşil Bayramiçspor engelini kolay geçti

Büyükşehir Voleybol Takımı Yeşil Bayramiçspor engelini kolay geçti

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yeşil Bayramiçspor engelini rahat aştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yeşil Bayramiçspor engelini rahat aştı.
Maça Ivana Nesovic-Jana Matiasovska - Ayşe Kılıç - Kübra Kegan - Ayşe Gürel - Deniz Şurgun ve Bahanur (L) ile tutuk başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-7 önde girmeyi başardı. Teknik mola dönüşü Ivana ve Jana´nın etkili oyunuyla maça ağırlığını koyan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi ve setin sonunda da etkisini devam ettirerek ilk seti 25-14 kazandı.
İkinci sete iyi başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 8-4 önde girdiği ilk teknik mola dönüşü direnç gösteren bir Yeşil Bayramiçspor ile karşılaştı. Merve Ateş ve Ceren Navruz ile etkili olan Bayramiç Temsilcisi ikinci teknik molaya 15-16 önde girdi. İkinci setin son bölümünde etkili olan Ivana Nesovic´in hücumlarıyla setin sonunu iyi getiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu seti 25-20 alarak setlerde durumu 2-0´a getirdi.
Üçüncü sette libero, pasör ve orta oyuncu değişiklikleriyle başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 7-8 geride girmesine rağmen seyircisinin de desteğiyle ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi ve seti 25-14 alarak 3-0´lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.
Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu´nu dolduran taraftarlara teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan´ı Yusuf Hocaoğlu "Play-off´lar öncesinde takımımızın gösterdiği performanstan memnunuz. Voleybol Şube Sorumlusu arkadaşlarımızla lige çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımız da bunun farkında. Balıkesir´i voleybolda marka şehir yapmak istiyoruz. Dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Arda galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirterek ?Kurtdereli Spor Salonu´nu dolduran taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onların bu son
haftalardaki desteklerini Play off´larda da hissedeceğiz. Yoğun bir maç trafiğine giriyoruz. Balıkesir´de kalan 4 maçımızda da desteklerini bekliyoruz." dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 10 Şubat Çarşamba günü İzmir´de Arkasspor ile karşılaşacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı