Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir Haziran Ayı Meclisi toplandı

Büyükşehir Haziran Ayı Meclisi toplandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Haziran ayı 1. Birleşimi yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Haziran ayı 1. Birleşimi yapıldı.
Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan´ın Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi´nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.
Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk birleşiminin yapıldığı toplantı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası´nda bulunan Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleşti. Tadilat nedeniyle toplantılarını başka salonlarda gerçekleştiren meclis aylar sonra yenilenmiş yerinde bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanlarının Meclis Üyesi olarak katıldıkları Büyükşehir Belediye Meclisi´nde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, Yardımcısı Nazım Ergelen, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundu.
Pehlivan´ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara toplu olarak havaleleri oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca meclis gündemine ek olarak sunulan 17 önergenin de komisyonlarda görüşülerek meclise sunulmasına karar verildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Haziran ayı 2016 olağan toplantısı ikinci birleşiminin 14 Haziran 2016 tarihinde saat 17.00´da yapılması kararlaştırıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false