Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir Güreş Takımı Kırkpınar´dan döndü

Büyükşehir Güreş Takımı Kırkpınar´dan döndü

24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde düzenlenen 654.Tarihi Edirne Kırkpınar güreşleri sona erdi.

24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde düzenlenen 654.Tarihi Edirne Kırkpınar güreşleri sona erdi.
Oldukça sıcak bir havada düzenlenen güreşler her yıl olduğu gibi hem Sarayiçi´ndeki er meydanında, hem de televizyonlarının başında milyonlarca güreş sever tarafından heyecanla izlendi.
Ülkemizin yağlı güreş olimpiyatları olarak bilinen güreşlere takım olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yağlı güreş takımı kente döndü.
Kurulduğu henüz 1 yıl bile ulaşmayan güreş takımı Balıkesir´i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı.
Antalya Elmalı Güreş Eğitim merkezinde spor ve eğitimini sürdüren ve önümüzdeki sezondan itibaren Büyükşehir Belediyespor adına güreş hayatına devam edecek olan Halil Duman teşvik-2 boyunda birinciliği elde etti.
Yine aynı boyda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor´u minikler liginde de başarıyla temsil eden Ensar Bıyık ikinci oldu.
Destek, küçük orta ve büyük orta boylarında sporcularımız çeyrek finale kadar mücadelelerini sürdürürken, çeyrek finalde büyük şanssızlıklar neticesinde son anda madalya şanslarını kaybettiler. Ayrıca teşvik-1 boyunda Kepsut Belediyespor pehlivanı Ufuk Yıldırım ise ikinci olarak Balıkesir´i başarıyla temsil etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yağlı güreş takımı öncelikle 15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde yapılacak olan Karesi Kurtdereli yağlı güreşlerine ara vermeden hazırlıklara başladı.
Güreş Takımı, Kurtdereli yağlı güreşlerinden sonra da diğer organizasyonlarda Balıkesir´i temsil etmeye devam edecekler.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false