Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesinden ?Kuva-yi Milliye? kitapçığı

Büyükşehir Belediyesinden ?Kuva-yi Milliye? kitapçığı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ?Kuva-yi Milliyenin Başkenti Balıkesir? adlı kitap bastırdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Balıkesir Büyükşehir Bele-diyesi Kent Arşivi tarafından Kuva-yı Milliye Günü anısına hazırlayarak ücretsiz olarak dağıttığı ?Kuva-yi Milliye´nin Başkenti Balıkesir? adlı kitapçık vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kent Arşivi tarafından Milli Mücadelede Kuva-yi Milliye meşalesinin yakıldığı Balıkesir´de her yıl 16 Mayıs tarihi Kuva-yi Milliye Günü olarak kutlanıyor.
Bu yıl bugünün anısına özel olarak hazırlanan ?Kuva-yi Milliye´nin Başkenti Balıkesir? adlı kitapçık vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmasına başlandı.
Beyaz Masa birimi tarafından dağıtımı yapılan kitapçıklar büyük ilgi gördü. Beyaz masa birimi uzmanlarına olumlu tepkiler veren vatandaşlar, Balıkesir´in tarihine verdiği önem ve katkılarından dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ettiler. Milli Mücadelede Kuva-yi Milliye ve kahramanlarını anlatan seçilmiş 11 özel fotoğrafın bilgileriyle birlikte yer aldığı, Kuva-yi Milliye sürecini özetleyen Büyükşehir Belediyesi yayınıyla ilgili vatandaşlar duygularını paylaştı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli