Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Bayan Voleybolcuları Arma Yaşam Gençlik ile karşılaşacak

Büyükşehir Bayan Voleybolcuları Arma Yaşam Gençlik ile karşılaşacak

Karşıyaka Asrın Grup deplasmanından galibiyetle dönerek moral bulan ve galibiyet serisini 7 maça çıkaran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı...

Karşıyaka Asrın Grup deplasmanından galibiyetle dönerek moral bulan ve galibiyet serisini 7 maça çıkaran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk yarının son maçında Arma Yaşam Gençlik takımını konuk edecek.
Lig sonunda ilk 4 takımın play-off mücadelesi yapacağı grupta 3.sırada bulunan Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı, her geçen hafta oyununu daha da geliştirerek iddiasını ortaya koyuyor.
Grupta Beşiktaş, Seramiksan ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ile birlikte zirve mücadelesi veren takımda dizinden ameliyat olan Deniz Şurgun dışında eksik bulunmuyor. Hafta içi antrenmanlarda devrenin son maçına hazırlıklarını sürdüren takımda herkes galibiyet serisini sürdürerek verilecek araya yüksek moralle girmek istiyor. Karşılaşma öncesi Büyükşehir Belediyespor oynadığı 12 karşılaşmada aldığı 10 galibiyet ve iki yenilgiyle 3.sırada bulunurken, rakibi Arma Yaşam Gençlik ise 4 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 11.sırada bulunuyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Arma Yaşam Gençlik mücadelesi 19 Aralık Cumartesi günü saat 16.00´da Kurtdereli Spor Salonunda başlayacak. Seyirciler karşılaşmayı yine ücretsiz olarak izleyebilecek.

Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu