Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Başkanından 17 Eylül Rektörüne ziyaret

Büyükşehir Başkanından 17 Eylül Rektörüne ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kuruluşunda büyük emeği olduğu Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin yeni göreve başlayan Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kuruluşunda büyük emeği olduğu Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin yeni göreve başlayan Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´i makamında ziyaret etti. Rektörlük binası girişinde Rektör Özdemir ve üniversite idarecileri tarafından karşılandı.
Başkan Uğur, 17 Eylül Üniversitesi´nde yeni göreve başlayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve ekibine başarılar diledi.
Başkan Uğur, Balıkesir´e ikinci üniversiteyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtirken, yeni hedeflerinin ise 3. üniversiteyi Körfez bölgesine kazandırmak olduğunu söyledi.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin kurulmasında Başkan Ahmet Edip Uğur´un rolünü iyi bildiklerini ifade eden Rektör Özdemir, bölgenin gelişimi ve kalkınması için üniversite olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Bandırma´ya çok önem verdiklerini kaydeden Başkan Uğur, kurulan bu yeni üniversitenin kente değer katacağını ifade etti. Başkan Uğur, Balıkesir´de 3. üniversiteyi Körfez Bölgesi´ne düşündüklerini ve bu konuda da somut girişimlerin olacağını söyledi. Başkan Uğur, ayrıca 17 Eylül Üniversitesi Yönetimi tarafından kendisine iletilen üniversite yol güzergahını gösteren tabela talebi için gerekli desteği verecekleri sözünü verdi.
Ziyarette, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve Genel Sekreter Osman Yenidoğan´da yer aldı.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı