Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Başkanı Uğur Ankara saldırısını kınadı

Büyükşehir Başkanı Uğur Ankara saldırısını kınadı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara´nın Kızılay semtinde seyir halindeki bir araçla otobüs bekleyen sivil vatandaşlarımızı hedef alan, en son alınan bilgilere göre 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 125 vatandaşımızın yaral

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara´nın Kızılay semtinde seyir halindeki bir araçla otobüs bekleyen sivil vatandaşlarımızı hedef alan, en son alınan bilgilere göre 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 125 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.
Bu alçak saldırı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Başkan Uğur, terörün otobüs bekleyen masum insanları hedef alacak kadar insanlıktan ve vicdandan yoksun olduğunu kaydetti.
Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının olduğu günleri yaşadıklarını ifade eden Başkan Uğur, ?Ankara´nın Kızılay semtinde durakta otobüs bekleyen vatandaşlarımızı hedef alan 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 125 vatandaşımızın yaralandığı terör saldırısı ülkemizin birliğini, beraberliğini, huzurunu ve istikrarını hedef almıştır. Ancak terör aracılığıyla ülkemizdeki birlik-beraberliği, huzuru ve güven ortamını bozacaklarını sananlar, milletimizin feraseti ve devletimizin iradesi karşısında yanıldıklarını göreceklerdir. Türkiye´nin istikrarı ve geleceğine yönelik bu saldırıyı gerçekleştirenler; devletimizin tüm kurumlarıyla vereceği mücadeleyle bunun karşılığını mislisiyle alacaktır. Ankara´daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralananlara ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli