Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Başkanı Uğur, açılış törenleri için Burhaniye´ye gitti

Büyükşehir Başkanı Uğur, açılış törenleri için Burhaniye´ye gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Burhaniye Belediyesi´nin tarafından düzenlenen "Toplu Açılış´ törenine katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Burhaniye Belediyesi´nin tarafından düzenlenen "Toplu Açılış´ törenine katıldı. Burhaniye Belediyesi tarafından 961 bin lira yatırım bedeliyle yapımı tamamlanan Karınca Deresi Köprüsü´nün ve akabinde düzenlenen törenle yedi projenin açılışını yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Onlar konuşur biz yaparız" dedi.
Burhaniye Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan açılış töreninde konuşan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ?Biz siyasi kimliğimizi bir yana bırakıp ´Halka hizmet Hakka hizmettir´ anlayışıyla görevimizi yürütüyoruz. Burhaniye Belediye Başkanlığı görevine bu aşkla ve sevdayla yaptım. Bizimle aynı fikirde olan ?İlk Günkü Aşkla Hizmet Anlayışını Benimsemiş´ öncelikle devletimiz ve sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur´da bizlerden yardım ve desteklerini bizden esirgemediler.? dedi.
Balıkesir Büyükşehir belediye Başkanı A. Edip Uğur´da, Balıkesir´in her noktasına ulaştıklarını belirtti.
Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Biz Ayvalık´ın Cunda Adası´nda da varız, Marmara´nın Avşa Adası´nda da varız. Erdek´ten Avşa´ya deniz taksi seferlerini başlattık. Şimdi Ayvalık Köprüsü´yle Ayvalık iç körfezini temizleyeceğiz. Bunun yanı sıra atık suların ve kanalizasyonların Ayvalık Körfezi´ne akmasına izin vermeyeceğiz. Ayvalık´taki iç körfezin temizlenmesi için Yıldız Üniversitesi´ne köprü projesi hazırlattık. Bütün bilimsel incelemelerinin ardından ortaya çıkan üç projeyi halkın beğenisine sunduk. www.ayvalikkoprusu.com adresinden tasarımlar oylanıyor. Arıtma Tesisinin ilgili çalışmaların devam ediyor. Finansman arayışı kapsamında Dünya Bankası´yla görüşmeler devam ediyor. Türkiye büyüyor, Balıkesir büyüyor, Burhaniye büyüyor. Bu da birilerini rahatsız ediyor. Ama nafile. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Bu büyümenin ve gelişmenin devam etmesi için istikrar için 1 Kasım´da sandık başına gideceğiz." dedi.
Başkan Uğur´un konuşmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 23 tane arasöz kırsal mahalle muhtarlıklarına teslim edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli