Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Başkanı A. Edip Uğur halkla buluşuyor

Büyükşehir Başkanı A. Edip Uğur halkla buluşuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Halkla Buluşuyor? adlı etkinlikte vatandaşlarla bire bir görüşerek, onlardan gelen talep, beklenti, öneri ve şikâyetleri dinledi.

Salih Tozan Gösteri ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilen ?Halkla Buluşuyor? adlı etkinliğe Başkan Uğur´un yanı sıra Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Halkla buluşma toplantıları ayda bir kez düzenlenecek
Programın açılış konuşmasını yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir´in 20 ilçesi, 1150 mahallesi ve 18 bin kilometrelik yüzölçümüyle zengin bir il olduğunu hatırlattı.
Uzman ekibiyle birlikte ilk günkü aşkla ve heyecanla çalıştıklarını belirten Uğur, vatandaşların sorunlarını, hizmet taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için ?Halkla Buluşuyor? adlı etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
Halkla bire bir görüşüp, onların taleplerini, dertlerini, görüşlerini dinlemek için her ay bir gün halk günü düzenleyeceklerini kaydeden Uğur, ?Benimle görüşmek isteyen tüm hemşerilerimle tek teke görüşeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın dertlerini ve şikâyetlerini dinleyecek, talep ve isteklerini bizzat kendilerinden alacağız. Bu tür toplantılarla hizmet anlamında bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış olacağız. Gerek ekip arkadaşlarımla, gerekse ?Balıkesir Bir Büyük Aile´ oluyor projemizin diğer paydaşlarımızla sorunları tespit edip, en acil şekilde çözüm yolu bulacağız. Ayrıca şehrimizde yaptığımız ya da yapmayı planladığımız projeler ve hizmetler ile ilgili bakışı, sizlerden, ilk elden öğrenme şansı yakalayacağız. Bu bizim için hizmetlerimizi, projelerimizi planlarken ve uygulamaya sokarken ciddi bir yol haritası çizmemize yardımcı olacak ? dedi.
Türkiye´nin vizyonu olacak, örnek bir limanı Bandırma´ya kazandırmayı planladıkları bilgisi de veren Uğur, ?Hedeflenen 10 milyar avroluk yatırım. Sanayisiyle, limanıyla örnek bir limanı Türkiye´ye kazandırmayı istiyoruz. Ayvalık´ta, Edremit´te, Gönen´de, Bigadiç´te, Sındırgı´da da projelerimiz var.? Diye konuştu.
Açılış konuşmasının ardından Başkan Uğur, çok sayıda vatandaşlarla bire bir görüştü.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli