Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir adayı Yücel Yılmaz herkesi kucaklama sözü verdi

Büyükşehir adayı Yücel Yılmaz herkesi kucaklama sözü verdi

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ankara´dan konvoyla şehir merkezine geldikten sonra Zağnos Paşa Camii´nde Cuma Namazı kıldı.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ankara´dan konvoyla şehir merkezine geldikten sonra Zağnos Paşa Camii´nde Cuma Namazı kıldı.
Cuma Namazı sonrasında bir araya geldiği vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Yılmaz, herkesi kucaklama sözü verdi. 

Cuma Namazı çıkışı sonrasında kalabalık bir gruba seslenen Yücel Yılmaz, toplumun her kesimini kucaklayacak projelerle seçime gireceklerini söyledi.
Vatandaşlardan kendilerine destek olmalarını isteyen Yücel Yılmaz´ı AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti´li İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti İlçe Başkanları yalnız bırakmadı.
Zağnos Paşa Camii önünde kurulan platformda vatandaşlara seslenen Yılmaz, ?Salı günü Ankara´da 20 büyükşehir ve il belediye başkanı ismi içerisinde Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın da ismi okundu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize ağır bir görev yükledi. Ağır bir yük aldık, bu şehir bize emanet edildi. Sorumluluğumuz arttı. Seçim kampanyamız başladığında çok güzel projeler hazırladık. Fazla fazla tüm şehrimizin ilçelerine yaymaya başlayacağız. Çok çalışmamız lazım, çalınmadık kapı bırakmamamız lazım, bilinmedik sorun kalmaması lazım. Bunun nasıl çözüleceği ile ilgili de ortak aklı kullanmamız lazım. Biz bu işi yaparken ki süreç içerisinde kültür belediyeciliği, sosyal belediyeciliği ve katılım belediyeciliği ile yapacağız. Yani tüm mahallelerimizde yaşayanlardan, mahalle temsilcilerimizden aldığımız haberleri, sorunları ve tespitlerini, ilçe teşkilatlarımız, il teşkilatımız ve belediyelerimizle beraber bu şehirde gerginlik, sorun, sıkıntı kalmayacak şekilde araştırmamızı yapıyoruz. Bütün sorunları tespit ediyoruz ve bu sorunların çözüm önerilerini sizlerden alıyoruz, ortak akılda buluşuyoruz, seçim beyannamemizi yapıyoruz ve milletimize söz veriyoruz. Biz 2024 yılına kadar bunların hepsini sırayla tarih tarih milletvekillerimizle, il başkanımızla, belediye başkanlarımızla çözeceğiz diye söz veriyoruz. Bu sözü vermeye hazır mısınız? O zaman bu şehir bize inanır. Bu şehir yaptıklarımız yapacaklarımın teminatıdır. Çok söz vereceğiz hepsini de yerine getireceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli