Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bursa Tarım Fuarı 6 Ekimde başlıyor

Bursa Tarım Fuarı 6 Ekimde başlıyor

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kısa adı BURTARIM olan Bursa Tarım 2010 Fuarına bu yıl Erdek İlçesinin de yer alacağını bildirdi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kısa adı BURTARIM olan Bursa Tarım 2010 Fuarına bu yıl Erdek İlçesi`nin de yer alacağını bildirdi.
Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 3. HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 6 - 10 Ekim 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşeceği açıklanan fuarla ilgili açıklama yapan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, fuarda Erdek İlçesi`ne tahsis edilen standın köşe başında olduğunu söyleyip, Erdek Ticaret Odası`nın katkısıyla, Erdek`in Bursa`da tarım Fuarında olacağını belirtti.
Erdek Ticaret Odası dışında, ilçede faaliyet gösteren diğer sektörlerin işkollarının da standda yer almalarını isteyen Kaygısız, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı Ballıpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kurulan folklor ekibinin, fuar merkezinde Pomak oyunuyla kısa bir gösteri sunacağını da özetledi.
6 Ekim Çarşamba günü başlayıp 10 Ekim Pazar gününe kadar sürecek olan BURTARIM Fuarının Erdek standında, Marmarabirlik Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yer alıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false