Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Burhaniyenin AKPli Başkanı mazbatasını aldı

Burhaniyenin AKPli Başkanı mazbatasını aldı

Burhaniye Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti adayı Necdet Uysal, mazbatasını alarak göreve resmen başladı.

Burhaniye Belediye Başkanlığı`na seçilen AK Parti adayı Necdet Uysal, mazbatasını alarak göreve resmen başladı.
Burhaniye Belediye Başkanı seçilen Necdet Uysal ve Belediye Meclisi üyeleri mazbatalarını Burhaniye İlçe Seçim Kurulu başkanından aldı.
30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Necdet Uysal ve Belediye Meclisi üyelerine mazbataları, Burhaniye İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı ile Adalet Komisyonu Başkanlını birlikte yürüten Kenan Türkmen tarafından verildi.
Seçimde 13 bin 701 oy alan AK Parti Belediye Başkanlığını kazanan Necdet Uysal, karşısında Burhaniye ilçesinde iki dönemdir Burhaniye`de Belediye Başkanlığını yürüten ve 13 bin 564 oy alan CHP adayı Fikret Akova`yı devirdi.
CHP`nin Burhaniye İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itirazlar sonucu değiştirmezken, Necdet Uysal Burhaniye Belediye Başkanlığını kazandığı, Burhaniye İlçe Seçim Kurulu ve il Seçim Kurulunca onanması sonrası mazbataları törenle verildi.
Seçimlerden galip çıkan Necdet Uysal ekibi ise 9 Belediye Meclis Üyesi çıkardı. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisine 10 meclis üyesi çıkarırken, 3 de kontenjan adayı kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi de mecliste 3 sandalye ile temsil edilmeye hak kazandı.
Mazbatalarını alan AK Partili meclis üyeleri: 1-Özer Koyuncu, 2-Cemil Bahadır, 3. Melih Ersezen, 4. Öykü Yılmaz, 5. Hadiye Erok, 6. İsmail Çancı, 7. Sevda Padem, 8. Galip Yardımcı ve 9. Suavi Söyler.
Burhaniye ve Havran Kaymakamı Uysal`a ziyaret
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal`ı, Burhaniye ile Havran Kaymakamı birlikte ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, koltuğuna oturması sonrası ilk ziyaretçileri Burhaniye ve Havran Kaymakamları oldu. Başkan Uysal, ziyaretten büyük mutluluk duydu.
Necdet Uysal`ın ilk ziyaretçileri Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan ile Havran Kaymakamı Yasin Öztürk oldu.
İlk gün mesaisine başlayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, sabah saatlerinde ilk ziyaretçisi Kocaseyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya ile birlikte Burhaniye Emniyet Müdürü Tuncay Orhan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Durukan ziyaret edip başarı dileğinde bulundu.
Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ile Özel İdare eski Müdürü Selçuk Uçalak birlikte ziyarette `Hayırlı Olsun` dileklerinde bulundu ve başarılar diledi.
Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan ise yanında İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali İhsan Kurtulan ve diğer daire müdürleri ile birlikte kutlamaya gelip, Başkan Uysal`a başarılar dileyip, "Burhaniye`miz için hayırlı ve uğurlu olması" temennisinde bulundu.
Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, kutlamaya gelen tüm misafirleri ile yakından ilgilenip, çikolata ikramında bulundu.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false