Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Burhaniye´de motosiklet festivali

Burhaniye´de motosiklet festivali

Burhaniye ilçesinde 4 gün sürecek festival, 600 motosiklet tutkununun katılımıyla başladı

Burhaniye ilçesinde 4 gün sürecek festival, 600 motosiklet tutkununun katılımıyla başladı
Balıkesir´in Burhaniye ilçesinde Edremit Körfez Motosiklet Kulübü (EKMOK) tarafından organize edilen ve bu yıl 5. kez düzenlenen EKMOK Motosiklet Festivalli başladı.
Burhaniye Belediyesine ait Ayaklı Mesire alanında düzenlenen festivalde, yurdun çeşitli bölgelerinden 600 motosikletli yer aldı. Festivale, diğer günlerde yaklaşık 2 bin motosikletlinin katılacağı belirtildi.
Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) Başkanı Nuri Kesim, yaptığı açıklamada, 4 gün boyunca ilçeye gelen motosiklet tutkunlarının mesire alanındaki çadırlarda konaklayacağını söyledi.
Bu yıl 5. kez düzenlenen festivale Yunanistan´danda gelecek motosiklet tutkunları olduğunu ifade eden Kesim, şunları kaydetti: "Bu sene beşincisini düzenlediğimiz motosiklet festivaline Türkiye çapında bütün illerimizden ve aynı zamanda Midilli Adasından motosiklet tutkunları katılım gösteriyor. Daha ilk günümüz olmasına rağmen yoğun bir katılım var. Burhaniye Belediyesi bize 15 dönüm ağaçlık, gölge alanı tahsis etti. Bütün misafirlerimizi son güne kadar en güzel şekilde ağırlayıp uğurlamayı düşünüyoruz. 4 gün sürecek festival programımızda gündüz halat çekme ve plaj voleybolu gibi çeşitli yarışmalarımız var. Akşamları ise canlı müzik konserleri olacak. Ayrıca misafirlerimize buranın yöresel yemeği pilav, nohut, keşkek ikramımız olacak."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Burhaniye motosiklet festivali
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false