Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Burhaniye sahipsiz hayvan barınağına ödül geldi

Burhaniye sahipsiz hayvan barınağına ödül geldi

Alman Firması Tara Germany ile iş birliği içinde çalışan Burhaniye Sahipsiz Hayvan Barınağı için Alman Firması Tara Germanyden teşekkür plaketi geldi.

Alman Firması Tara Germany ile iş birliği içinde çalışan `Burhaniye Sahipsiz Hayvan Barınağı` için Alman Firması Tara Germany`den teşekkür plaketi geldi.
Burhaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağında, Ağustos ayından bu yana Belediye Veterinerleri Hekimi Avni Korkmaz ve Veteriner Hekim Uğur Duran tarafından gerçekleştirilen sokak köpeklerinin kısırlaştırılma operasyonları kulaklarına küpe takılması suretiyle yüzlerce köpek kayıt altına alındı.
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve ilgili yönetmeliğin belediyelere yüklediği sorumluluk çerçevesinde Burhaniye Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağında yıllardır yürütülen çalışmalar takdir toplarken, Tara Germany desteği ile de sokak hayvanları en iyi koşullarda bakılmaya devam edildiği açıklaması yapıldı.
Alman Firması Tara Germany ile iş birliği içinde çalışan Burhaniye Belediyesi sahipsiz Hayvan Barınağında, bu güne kadar ilçedeki yüzlerce hasta hayvanların bakımı ve tedavileri için yapılan çalışmaları yanı sıra kısırlaştırma operasyonları da yapılarak köpeklerin tekrar doğal ortama tekrar bırakılması sağlandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false