Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Burhaniye Kaymakamı Genel Sekreter oldu

Burhaniye Kaymakamı Genel Sekreter oldu

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 1,5 yıldan beri görev yapan Kaymakam Osman Yenidoğan, Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterliğine atandı.

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 1,5 yıldan beri görev yapan Kaymakam Osman Yenidoğan, Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterliğine atandı.
Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan’ın Büyükşehir Genel Sekreterliğine ataması İçişleri Bakanlığının onayından çıkarken, veda ziyaretlerine başlayan Yenidoğan, bir de mesaj yayınladı.
Kaymakam Osman Yenidoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atamam İçişleri Bakanlık Makamından çıkmıştır. Tüm Burhaniyelilere ve çalışma arkadaşlarıma bana ve aileme gösterdikleri yakınlık ve ilgi dolayısı ile teşekkür ederim”
Yenidoğan, hafta başında yeni görevine başlarken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Osman Yenidoğan’ın görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle başarılar diledi.
Osman Yenidoğan kimdir?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, 1966 yılında Gaziantep`te dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamlayan Yenidoğan, 1987 yılında 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksek Okulu ve 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Osman Yenidoğan 1992 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak başladığı mesleğinde; Kırşehir Akpınar, Tunceli Mazgirt, Diyarbakır Çınar Kaymakamlıkları, Gümüşhane Vali Yardımcılığı, Kastamonu Araç, Mersin Mut ve Çanakkale Bayramiç Kaymakamlıkları ve 15 Ağustos 2013 tarihinden beri Burhaniye Kaymakamı olarak görev yaptı. Görev yaptığı İl ve ilçelerde 6 Kırsal Kalkınma, 2 AB, 20`nin üzerinde SRAP, 3 Kalkınma Ajansı ve onlarca Özel İdare kaynaklı Sulama Projesi uygulamış, ayrıca Yerel Kalkınma faaliyeti olarak çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ile eğitim seminerleri ile birçok fuar ve organizasyonlar yapılmasını sağlayan Osman Yenidoğan’ın 2009 yılında Avusturya’da Ombudsmanlık konusunda çalışmaları olmuştur. Bilgi İşlem, İnternet, Web tasarımı ve Web Tabanlı Pazarlama konularına özel ilgi duyan ve tecrübesi olan Yenidoğan çalışmış olduğu İl ve İlçelerde İl Valilerinden takdirname ve başarı belgeleri aldı. 2008 yılında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından görev yaptığı ilçede yapılan sportif tesis ve etkinlikler dolayısı ile Yılın Bürokratı, 2009 yılında PETKİM tarafından görev yaptığı ilçede yapılan sulama ve içme suları çalışmalarından dolayı Yılın Bürokratı, 2010 yılında Zeytin Dostu Derneği tarafından görev yaptığı ilçede yapılan zeytincilik çalışmaları dolayısı ile Yılın Bürokratı ödülleri bulunmaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü SRAP sonuç raporu kitapçığındaki veriler ile 2002-2007 arası dönemde görev yaptığı Mersin Mut İlçesi En çok proje yapan en çok kaynak kullanan İlçe olmuştur. İller ile değerlendirildiğinde 106 proje ile 4. sırada kaynak kullanmıştır.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli