Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Burhaniye Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Burhaniye Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Burhaniye Belediyesi sosyal yardımlarını hızlandırdı.

Burhaniye Belediyesi sosyal yardımlarını hızlandırdı. 
Burhaniye Belediyesi özellikle kış aylarında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç sahiplerinin faydalandığı yardımlarla, hanelere aş, ısınma, gıda ve nakdi yardımlar gidiyor. 
Burhaniye’de yaşayan vatandaşların yaşam koşullarını sağlıklı hale getirmek ve refah seviyelerini yükseltmek için sosyal yardım dağıtımlarını hızlandıran Burhaniye Belediyesi, hergün 550 haneye 4 çeşit sıcak yemeğin ulaştırırken, ayrıca kış aylarında 10 bin çuval yakacak haneleri ısıtıyor. 
Burhaniye Belediyesi, fakir, yoksul ve askere gidenler içinde nakdi yardımlar yapıyor. 2022 yılında aylık 250 TL asker yardımı yapılan ilçede, 250 kişiye kırtasiye ve okul kıyafetinin yanı sıra, bebeği olup durumu olmayan yaklaşık 500 kişiye de bebek bezi yardımında bulunuldu. 
Sağlık alanında da yardımlar yapılan Burhaniye’de, ilçede ikamet eden şehir merkezine ve il dışı hastanelere sevki olan hastaların da ulaşım biletleri belediye tarafından karşılanıyor. 
Belediye ayrıca tek maaşlı, asgari ücretli ailelerin üniversitede okuyan çocuklarına da verilen üniversite bursu kapsamında 250 üniversiteli gence her ay 400 lira burs yardımı yapılıyor.                Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı