Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bulut, Gönende ülke gündemini anlattı

Bulut, Gönende ülke gündemini anlattı

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, MHP Gönen İlçe Başkanı Süleyman Kardaş ve yönetim ile birlikte Gönendeki parti binasında basın toplantısı düzenleyerek ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, MHP Gönen İlçe Başkanı Süleyman Kardaş ve yönetim ile birlikte Gönen`deki parti binasında basın toplantısı düzenleyerek ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Parti üyeleri ile bir araya gelen Bulut, Türkiye gündemini değerlendirdi. İlçe başkanı Kardaş`tan  Gönenlilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri için bilgi alışverişinde bulunan Bulut, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.
MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Dağlıca`da gerçekleştirilen hain saldırıya da sert tepki gösterdi. 
Bulut, "Kahpe Ve Kalleş Bölücü Terör Örgütünü  ve Taşeronlarını Nefretle  Lanetliyor, Aziz Şehitlerimize Allahtan Rahmet Türk Milletine Baş Sağlığı Diliyoruz" dedi. 
Bulut, "Hakkâri`nin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesimindeki sınır birliklerimize ağır silahlarla saldıran PKK`lıların 8 askerimizi şehit ettiğini, 14 askerimizin de yaralandığını ifade etti.
Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah`tan rahmet; ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" diyerek şu açıklamayı yaptı: "Vatanımızın yiğit evlatlarına ve Ülkemizin Bölünmez bütünlüğüne Bölücü terör örgütünün yapmış olduğu kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor ve bütün gücümüzle lanetliyoruz. Millet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir. Bu son hunhar hadiseden sonra AKP hükümeti kararını ve tarafını belirlemeli, PKK terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkânlarını harekete geçirmelidir." dedi.
Artık müzakereci ve acizlik politikasının, son bulması gerektiğini ifade eden Bulut, AKP hükümeti Türk milletinin ve devletinin hayat haklarıyla, dokunulmaz ve ilişilmez değerleriyle oynamayı bırakmalı ve görevini layıkıyla yerine getirmelidir. Kandil Dağı`nın ve teröristlere lojistik imkân sağlayan bütün unsurların gecikmeksizin etkisizleştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti teyakkuza geçmeli ve iktidar bu süreçte gerekli her tedbirin alınmasına önayak olmalıdır.
Basın toplantısının ardından Partililerle birlikte Gönen Yenice yolunda incelemelerde bulunan Bulut, Gönen Yenice yolunun bozuk olması sebebiyle vatandaşlarımızın mağdur olduğunu yolun kazalara da sebebiyet verebileceğini ifade etti.
Gönen Yenice yolunun biran önce yapılması gerektiğini dile getiren Bulut, konu ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanına yazılı soru önergesi verdiğini konuyu TBMM gündemine taşıdığını belirtti.
Gönen`de vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Bulut, bazı köylerde şap hastalığının bulunduğunu bu konu ile ilgili çalışmalarda yapacağını açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli