Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Bulut, Çare MHP dedi

Bulut, Çare MHP dedi

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Balıkesirde. Balıkesir Hasan Baba çarşısında esnafla bir araya gelen Bulut, esnafın sıkıntılarını dinledi.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Balıkesir`de. Balıkesir Hasan Baba çarşısında esnafla bir araya gelen Bulut, esnafın sıkıntılarını dinledi. AK Parti iktidarı döneminde esnafın sıkıntı içerisine düştüğünü mallarını satamadıklarının ve dükkanlarını birer birer kapattıklarını ifade eden Bulut, Çözümün Milliyetçi Hareket Partisi`nde olduğunu anlattı.
KOBİ`lerin üretiminin sürdürülebilmesi için vergi oranlarında indirim yapılacağını KÖBİ`lerin yenileme amaçlı makine teçhizat donanım yatırımlarında KDV alınmayacağını KOSGEB kaynaklarından faizsiz olarak yararlanacağını belirten Bulut, Emeklilik sonrası faaliyetlerine devam eden esnaftan yapılan sosyal güvenlik destek primi kesintisinin tümüyle kaldırılacağını, Katma Değer Vergisi genel oranının kademeli olarak aşağı çekileceğini ve vergi mükelleflerinin özel ya da  resmi işleri ile ilgili  belgelendirdikleri tüm harcamaların gider konusu yapılmasının sağlanacağı sözünü verip, MHP iktidarı ile esnafımızın da rahatlayacak, çare MHP`dir dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false