Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bulut anneleri unutmadı

Bulut anneleri unutmadı

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren, sevgi dolu yüzü ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız güzel annelerimizin anneler gününü can-ı gönülden kutladığını...

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren, sevgi dolu yüzü ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız güzel annelerimizin anneler gününü can-ı gönülden kutladığını söyledi.
Bulut mesajın devamında şöyle konuştu: "bilinmelidir ki, kendine güvenen, milli ve manevi değerleri sahip, kişisel bütünlük içinde hayatına yön veren, zorluklar karşısında yılmayan, ahlak değerlerini tam olarak özümsemiş nesillerin yetişebilmesi annelerimizin özverili ve her türlü takdirin üzerindeki gayretleriyle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizden, hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise uzun ömür dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunar ellerinden öperim."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli