Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bülent Başaranın Sergisi Beğenildi

Bülent Başaranın Sergisi Beğenildi

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gravür ve fotoğraf sergisi açıldı. Bülent Başaranın, Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde, 14 eski fotoğraf, 15 gravürden oluşan sergisini Belediye Başkanı Sedat Pekel açtı. Kocaman Balıkç

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gravür ve fotoğraf sergisi açıldı.  Bülent Başaran`ın, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi`nde, 14 eski fotoğraf, 15 gravürden oluşan sergisini Belediye Başkanı Sedat Pekel açtı. Kocaman Balıkçılık Limited Şirketi İhracat Müdürü Bülent Başaran, açılış konuşmasında, "Günümüzde fotoğraf çekmek, yayınlamak, arşivlemek, gelişen teknoloji sayesinde artık çok kolay. Bir zamanlar tek kare fotoğraf çekebilmek için yüzlerce kalem malzemeyi yük hayvanlarına yükleyerek onlarca hamalla yollara düşen, varlıklı insanların uğraşı olan fotoğrafçılık, bugün gelişen teknolojisiyle hepimizin cebine girmiş durumda. Belki bu kolaylık, kimilerine göre fotoğrafın değerini ve sanatsallığını tartışmaya açıyor olsa da, tüm görsel eserler, yüzyıllar sonrasına yazılan mektuplar niteliğindedir. Bugün, burada sizlerin beğenisine sunduğumuz  fotoğraf ve gravür eserleri, bu toprakların hikayesini anlatıyor" dedi.
Belediye Başkanı Sedat Pekel de konuşmasında, şunları söyledi:
"Biz, göreve geldiğimiz günden bu yana sadece yol, yeşil alanlar, parklar yapan, su getiren bir kuruluş olmadık. Sanat ve kültür etkinliklerine de büyük önem verdik. Çünkü, bir kent için kültür ve sanatın, çok gerekli olduğuna inanıyoruz. Bandırma`mızı yurt içinde ve yurt dışında temsil eden sanatçılarımızla gurur duyuyoruz."
Pekel, Başaran`a plaket vermesinin ardından sergiyi açtı.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli