Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bulduğu para çantasını polise teslim etti

Bulduğu para çantasını  polise teslim etti

İlçemiz Çuğra Bölgesi, Sahil Mahallesinde zeytin bahçesinden ilçeye dönerken, içinde kimlik kartı, banka kredi kartları, sürücü ehliyeti ile bir miktar para olan bir erkek çantasını yolda bulan AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Namık...

İlçemiz Çuğra Bölgesi, Sahil Mahallesinde zeytin bahçesinden ilçeye dönerken, içinde kimlik kartı, banka kredi kartları, sürücü ehliyeti ile bir miktar para olan bir erkek çantasını yolda bulan AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Namık Kılıç, çantayı ve içindekileri polise teslim etti.
Kılıç`ın, içinde kıymetli evrak ve para dolu çantayı bulduğu yerden, polisi haberdar etmesi üzerine, gelen polis ekibine yolda bulduğu çanta ve içerisindeki kıymetli evraklar ile paraları tutanakla polis ekibine teslim etti.
Namık Kılıç, yolda yürürken çantayı nasıl bulduğu sorusuna şu cevabı verdi:
"Zeytin bahçesindeki hayvan damında hayvanlarıma baktıktan sonra, eve dönüyordum. Eski Ozz Bar olarak bilinen yere yaklaştığımda, yolun ortasında asfalt üzerinde bir erkek çantasının olduğunu fark edip, yerden aldım. Çantanın içini açıp baktığında içinde çantanın sahibine ait olduğunu tahmin ettiğim kimlik kartı, banka kredi kartları, sürücü ehliyeti ile bir miktar para olduğunu gördüm. Çantanın sahibine ulaşması için polisi haberdar edip, polisin tanzim ettiği tutanakla çanta ve içindekileri polise teslim ettim." dedi.
Polis, çanta içinden çıkan kimlikten sahibi olduğunu belirlediği kişiye çantayı teslim ettiği öğrenildi.
Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli