Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bu eğitimle KOBİ'lerin kapasiteleri arttırılacak

Bu eğitimle KOBİ

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Balıkesir Yatırım Destek Ofisi 3-4 Haziran'da Balıkesir'deki KOBİ'lere yönelik Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri Eğitimi düzenliyor.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Balıkesir Yatırım Destek Ofisi 3-4 Haziran'da Balıkesir'deki KOBİ'lere yönelik Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri Eğitimi düzenliyor.
GMKA, bölgesindeki KOBİ'lerin kapasitelerini yükseltmek için eğitim çalışmalarına hız verdi. GMKA Balıkesir Yatırım Destek Ofisi, Balıkesir ilinde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama ve ihracat kapasitesinin artırılması için 3-4 Haziran 2015 tarihlerinde 2 tam günlük Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri Eğitimi' verilecek.
GMKA'nın ilk kez düzenleyeceği eğitimde Küresel Ekonomi- Değişen Müşteri/Tüketici Profili, Pazarlama, Ürün Yaşam Eğrisi ve 4P'nin Uygulanması, Rekabet Analizi ve Rekabet Stratejileri, Markalar ve Stratejik Marka Oluşturma, Marka Sermayesi ve Marka Değeri, Marka Yönetiminin İletişim Boyutu ve Bütünleşik Pazarlama gibi konular örnek olaylarla katılımcılara aktarılacak.
Ücretsiz olarak düzenlenen eğitime katılmak isteyen firmaların 27 Mayıs 2015 tarihine kadar Ajans internet sitesinden verilen irtibat bilgileri üzerinden katılım taleplerini, katılacak şahısların isim ve iletişim bilgileri ile birlikte iletmeleri yeterli.
3-4 Haziran 2015 tarihlerinde GMKA Konferans Salonunda yapılacak eğitim sonunda katılımcılara Katılım Sertifikası verilecek.
Eğitimi verecek olan Doç. Dr. Aykan Candemir kimdir?
Doç. Dr. Aykan Candemir 1997 yılından bu yana Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim-Pazarlama Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır. 2005 yılında Pazarlama alanında Doktor unvanı alan Candemir, Aynı yıl fakültenin Üretim Yönetimi ve Pazarlama ABD'da Yrd. Doç. kadrosuna atanmıştır. Halen aynı fakültede pazarlama yönlü olarak çalışmaktadır. Akademik yaşamı süresince yayımladığı üç kitabının yanında çok sayıda ulusal ve uluslararası düzeyde kongreye bildiri sunumları ile katılmıştır. Çeşitli hakemli dergilerde yayınlanan birçok makalemin yanı sıra, birçok araştırma projesinde araştırmacı olarak görev yapmış olup çok iyi derecede İngilizce bilmekte.”



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli