Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu yiyecek açlığı frenliyor ve zayıflatıyor

Bu yiyecek açlığı frenliyor ve zayıflatıyor

Sofralarımızdan eksik olmayan bu yiyecek ilginç bir şekilde zayıflatıyor. Bir kaşık dolusu zeytinyağının açlığı giderdiğini belirtiyor.

Sofralarımızdan eksik olmayan bu yiyecek ilginç bir şekilde zayıflatıyor. Bir kaşık dolusu zeytinyağının açlığı giderdiğini belirtiyor.
Tüketilen besinlerin vücuda alınması ve vücuttan atılması ile ilgili meydana gelen fizyolojik değişiklerin gözlemlenmesini kapsayan bir araştırmada, fare bağırsağına enjekte edilen oleik asidin, sinir uçlarını hareket ettirerek beyne midenin dolu olduğu uyarısı verdiği saptandı. Uzmanlar, bir kaşık dolusu zeytinyağının açlığı giderdiğini belirtiyor.
Zeytin ve zeytinyağının faydaları:
Yüzyıllardır şifa dağıtan ve birçok uygarlığa sağlık vermiş bir besin: Zeytin. Kahvaltılarınızdan asla eksik etmediğiniz bu besinin yararlarını öğrendiğinizde sadece onu yemek isteyeceksiniz.
Şimdi zeytin ve zeytinyağının mucize faydalarına birlikte bakalım: Enerji verir, mideyi kuvvetlendirir, bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir, karaciğer ve baş ağrısını giderir, iştah açar, yüksek tansiyonu düşürür, zeytinyağı kalp ve damar sağlığı için çok faydalıdır, damarları açar, karaciğerin düzenli çalışmasına yardım eder, sarılığa iyi gelir, bağırsak solucanlarını düşürür, böbreklerde kum ve taş oluşumunu engeller, kan şekerini düşürdüğü için şeker hastalarına faydalıdır, cinsel gücü arttırır, tok tutar, cildi besler ve güzelleştirir, hücreleri yenileyerek yaşlanmanın etkilerini geciktirir, bebek ve çocuk gelişimini destekler, beynin ve kemiklerin gelişip güçlenmesini sağlar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false