Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜ Robot Topluluğuna ödül

BÜ Robot Topluluğuna ödül

3-7 Mayıs 2012 tarihlerinde Romanyanın başkenti Bükreşte düzenlenen Uluslararası Infomatrix Bilişim yarışmasında Dünya 3. sü olan Balıkesir Üniversitesi Robot Topluluğu (BAUROT)na düzenlenen törenle başarı sertifikaları ve ödülleri verildi.

3-7 Mayıs 2012 tarihlerinde Romanya`nın  başkenti Bükreş`te düzenlenen Uluslararası Infomatrix Bilişim yarışmasında Dünya 3. sü olan Balıkesir Üniversitesi Robot Topluluğu (BAUROT)`na düzenlenen törenle başarı sertifikaları ve ödülleri verildi.
Törene Valisi Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. 
Danışmanlığını Mühendislik Mimarlık Fakültesi`nden Yrd. Doç. Dr. Davut Akdaş`ın yaptığı BAUROT ekibinde, Öğretim Görevlisi Aydın Kahraman ile öğrencilere ödüllerini Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından takdim edildi.
Arslan, öğrencileri çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Arslan, tören sonunda BAUROT topluluğu tarafından tasarlanan ve programlanan robotları inceleyerek bilgiler aldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli